Kniha Globální sexuální revoluce

6. 3. 2015 1:45
Rubrika: Knihovna

Kartuziánské nakladatelstvínabízí knihu autorky Gabriele Kuby uživatelům signály.cz se slevou 10% a poštovné zdarma!

Ve své knize Globální sexuální revoluce. Ztráta svobody ve jménu svobody hledá Gabriele Kuby odpověď na otázku, zda uvádění genderové rovnosti, gender mainstreamingu není novou ideologií a totalitou.

autorka knihy: Gabriele Kuby

České vydání knihy uvádí předmluva od P. Mgr. Karla D. Skočovského, Ph.D., psychologa a římskokatolického kněze, který se věnuje teologii těla a jehož blog Snubní tajemství můžeme najít u nás na signálech!

P. Skočovský zde stěžejní myšlenky Gabriele Kuby výstižně prezentuje jako stav současného světa, dopad gender mainstreamingu na obsah křesťanské zvěsti, přičemž stejně jako autorka neztrácí naději, že právě tato zvěst, která už po dvě tisíciletí nabízí „oslnivě krásnou vizi vztahů mezi mužem a ženou a důležitosti lidského těla," „je odpovědí na touhu neklidných srdcí dnešních lidí" a „zvítězí díky své kráse" (s. 13).

Následuje úvodní slovo MUDr. Ilony Burdové, psychiatričky, matky, kde se zaměřuje na dopady globální sexuální revoluce na manželství, rodinu a děti.

Německý filosof prof. dr. Robert Spaemann v úvodním slově z německého vydání ze srpna 2012 velmi pozitivně hodnotí odvahu Gabriele Kuby, s jakou pojmenovává gender mainstreaming a zdůrazňuje, že jsme, aniž bychom si uvědomovali, převychováváni novou ideologií, která je zároveň tyranií.

Převzato z revue.theofil.cz

Knihu si můžete objednat za 312 Kč na adrese [email protected] nebo přímo na stránkách Kartuziánského nakladatelství uvedením odkazu na tento článek.

Zobrazeno 3049×

Komentáře

Lucis

Doporučuju! Člověk tam najde důležitá fakta o genderové ideologii. Ale je to silné kafe, ještě jsem nedočetla, je to šokující od začátku do konce. A taky doporučuju malou brožurku s názvem "Gender" od stejné autorky, kde jdou vysvětleny základní pojmy.

PetraO

@Lucis: Souhlasím!

Ričík

Skvělá kniha! Kéž by mnoha lidem otevřela oči a zbavila je naivity...

Václav Vacek

Taktéž mohu doporučit :)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka