Koncert Patricie Kelly a soutěž o lístky na něj

23. 6. 2015 7:22
Rubrika: Hudba | Štítky: patricia kelly , koncert

Patricia Kelly (45), jedna z nejvýraznějších postav legendární kapely Kelly Family, je hluboce věřící, jezdí s rodinou pravidelně do Medžugorje, navštěvuje známá poutní místa a má spoustu přátel v klášterech v Rakousku a ve Francii.

Patricia přijíždí se svým novým turné “Favorites” hned do dvou českých měst - 26. června bude cílovým místem Praha a o den později, tedy 27. června, vystoupí pod širým nebem v Olomouci na nádvoří Radnice.

Největší roli na tomto turné však mají fanoušci, kteří svým hlasováním rozhodli, které písně ze své sedmileté sólové kariéry Patricia naživo zazpívá. Na výběr měli z vlastních písní Patricie, coby sólové zpěvačky, známých lidových písní a písní z tvorby Kelly Family. Proto se turné jmenuje Favorites.

Patricia dokáže uchvátit posluchače svým temperamentem, něžností, jemným humorem a emotivním vystupováním. Na české koncerty se velice těší. O českých fanoušcích prohlásila: “Lidé v ČR jsou úžasní a srdeční. Na moje koncerty v Praze nikdy nezapomenu. Bylo to tak euforické, že publikum sotva sedělo, celou dobu všichni stáli, zpívali, jásali a skoro si vykřičeli hlasivky. Ta věrnost, kterou mi fanoušci za ta léta zachovávají, opravdu hřeje na srdci.“


Vstupenky na koncert Patricie Kelly je možné zakoupit v síti Eventim a dále také na stránkách pořadatele www.kellys.wbs.cz a na emailech [email protected] nebo [email protected] .

Dva šťastlivci mohou vyhrát vstupenky 1+1 na její koncert v Praze. Stačí do středy 17:00 napsat na [email protected] svoji adresu a čekat na vylosování :) Ve čtvrtek je můžete mít na stole.


Informace ke koncertu v Praze

26.06.2015 Praha / Na Marjánce

Začátek koncertu: 19:00 hodin, vstup od 18:00 hodin

Cena vstupenek: Sektor A - 680,- Kč // sektor B – 590,- Kč v předprodeji


Informace ke koncertu v Olomouci

27.06.2015 Olomouc / Nádvoří Radnice =OPEN AIR=

Začátek koncertu: 20:00 hodin, vstup od 19:00 hodin

Cena vstupenek: Sektor A - 620,- Kč // sektor B – 530,- Kč v předprodeji

 

Další informace: www.kellys.wbs.cz // www.facebook.com/kellys.wbs

 

Zobrazeno 1761×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka