KAHL - Aktuální zprávy

29. 11. 2014 11:53
Rubrika: Akce | Štítky: hokej , KAHL

Křesťanská amatérská hokejová liga má za sebou polovinu utkání základní části, která přinesla napínavou podívanou všem příznivcům ledního hokeje.

Na čele tabulky jsou dva týmy, které dosud nepoznaly hořkost porážky. Shodou okolností ani jeden z prvních tří celků nepatří mezi loňské medailisty. 

Foto: zápas HC Klofani - HC Piksla Pardubice, zdroj: kahl.cz

Na první místo tabulky se po třetím odehraném utkání posunuli Vraníci ze Slatiňan, kteří si překvapivě hladce poradili s úřadujícím mistrem, Pikslou Pardubice, 6:1 a díky lepšímu skóre předstihli chrudimsko pardubický celek HC Klofani. Ti po jedné výhře a dvou remízách mají shodný počet 4 bodů, ale horší skóre. V průběžném pořadí se na třetím místě zaručujícím přímý postup do play-off pohybuje HC Zilvar Rychnov nad Kněžnou, který jedenkrát zvítězil a jednou remizoval. V těsném závěsu za rychnovským výběrem je celek Salaše Hradec Králové, následován pardubickou Pikslou. Oba týmy děli od třetí příčky pouze rozdíl ve skóre.

Předposlední šestá příčka patří aktuálně bruslařskému klubu ŘKF Polička, která má dva body, ovšem jako jediný tým ještě utkání k dobru.

Tabulku uzavírá nováček soutěže, HC Tookani Kobylisy. Ten se sice prezentuje skvělou hrou, doplatil však na velmi náročný program venkovních utkání, ve kterém zajížděl pouze v deseti hráčích nejprve na horký led Hradce Králové, kde prohrál těsně 2:3 (vítězná branka přitom byl nešťastný vlastní gól) a hned druhý den jej čekala cesta do Poličky, kde se v závěrečné třetině projevila únava z předešlého zápasu a pražský tým podlehl stříbrnému týmu loňského ročníku 1:4.

Pražané zakončí svá venkovní utkání již příští týden, 29. listopadu duelem v Rychnově nad Kněžnou.

 

Více na http://www.kahl.cz/

 

Zobrazeno 1256×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka