Vivaldianno 2012

21. 5. 2012 16:02
Rubrika: Hudba

Znovu máme možnost účastnit se zajímavého projektu dvou skvělých hudebníků, Jaroslava Svěceného a Michala Dvořáka, kteří oslovili publikum různého věku propracovanou multižánrovou hudbou. Na prvním CD oživili Antonia Vivaldiho, kterého hudebníci doprovázeli například zvuky exotického nástroje didgeridoo.


Z tiskové zprávy z března 2012

Po roce pečlivých příprav a nahrávání ve studiu vyšlo CD Vivaldianno MMXII s dvanácti novými skladbami. Hlavní protagonisté mimořádně úspěšného hudebního projektu Vivaldianno, houslový virtuos Jaroslav Svěcený a rockový klavírista a autor projektu Michal Dvořák, se při experimentování se zvuky klasických, etnických i elektronických nástrojů tentokrát nechali inspirovat nejen nadčasovou hudbou Antonia Lucia Vivaldiho, ale také geniálním Bachem a Mozartem, houslistou a skladatelem Fritzem Kreislerem či argentýnským mágem Astorem Piazzollou.

Na novém CD, které vychází tento rok, si Jaroslav Svěcený zahrál také se svou dcerou Julií. Vzniklo tak i turné, které bude po celé České Republice až do poloviny srpna. V Českých Budějovicích přivítáme tento úžasný projekt již 7.6.2012 od 20:00 v KD Metropol. O dalších koncertech a celém projektu se můžete více dozvědět zde.

 

Mám možnost teď poslouchat první CD, které bylo inspirováno zejména Vivaldim a je o co stát. Ještě větší zážitek bude samotný koncert, který je doprovázen tanečními výstupy, ale i špičkovými hudebníky a efekty. Vstupenky v Českých Budějovicích se pohybují od čtyř set korun po osm set padesát.

Objednávat si je lze zde.

Zobrazeno 1673×

Komentáře

ruprecht

A tohle můžu doporučit ... to byla paráda!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka