Nový blog ve vlnách signály.cz

14. 10. 2009 12:39
Rubrika: Akce | Štítky: z jedné vlny

Máme pro Vás radostnou zprávu - díky Trainee programu Vodafone se můžete těšit, že vás nyní na signály.cz bude čekat pěkný nášup kultury! Cože se to děje?


Trainee program Vodafone je zaměřen na zapojování a zaškolování nových dobrovolníků a jejich uvádění do praxe. signály.cz se do tohoto programu zapojují v oblastech Marketingu, propagace a PR, Vývoje a samozřejmě i v oblasti Redakce signály.cz. Díky Trainee programu tak dostanou příležitost čtyři nové redaktorky - BlanickaCZ, evulka, Katerzina a Vendykr, zkusit si, zač je toho (v Redakci signály.cz) loket ;-) Po dobu jednoho roku se budou věnovat postupnému zdokonalování se v oblasti žurnalistiky, kulturního přehledu, stylistiky, schopnosti vyjadřování se a začít se více orientovat v Redakci signály.cz i v problematice křesťanských médií.

Tou, pro vás, viditelnou částí jejich práce bude tento blog, který by měl být věnovaný kultuře. Měl by vám přinášet různé tipy na zajímavé akce, filmy, knihy, divadelní představení... Či jen prezentovat jiný pohled na věc ;-)

Zapojit se můžete ale i vy - posílejte nám tipy, o čem se zde má psát! ;-)

Více o Trainee programu signály.cz se dočtete na http://trainee-program.signaly.cz .

Zobrazeno 3997×

Komentáře

dadinka

Kulturne signály vypadají jako skvělý nápad...Tak hodně inspirace, nápadů a tak:-)

metod

Hlavně kulturně! Kam bychom to jinak dopracovali.

Zobrazit 13 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka